×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kroonprinses Victoria deelt foto van Oscar

04.11.2016 -

De Zweedse kroonprinses Victoria heeft vrijdag een nieuwe foto van prins Oscar naar buiten gebracht. Op Facebook en Instagram deelt de troonopvolgster een kiekje van haar acht maanden oude zoontje, die buiten tussen de bladeren speelt.


''Een herfstgroet van Haga Palace via prins Oscar'', staat er op Instagram bij de foto geschreven. Het prinsje zit op de grond tussen de herfstbladeren bij het koninklijk paleis in Stockholm. Vaste hoffotograaf Kate Gabor maakte het kiekje.

In 2012 deelde Victoria een soortgelijke foto van haar dochter Estelle. Die was toentertijd ook ongeveer acht maanden oud.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Kungahuset

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!