×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvana Simons had geen zin in Giel Beelen

03.11.2016 -

Ziekte was niet de ware reden dat Sylvana Simons woensdagavond verstek liet gaan bij De Wereld Draait Door. De voormalig presentatrice had geen zin om tegenover Giel Beelen te gaan zitten, zegt ze op Facebook.


Giel, die in het programma nogmaals zijn excuses maakte voor een misplaatste grap vorige week over Sylvana, zei aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk dat ze er niet was omdat ze ziek op bed lag, maar dat klopt volgens haar niet. "De reden was niet 'wegens ziekte' maar 'wegens geen behoefte om met Giel te gaan zitten doen alsof dit over mij en/of hem gaat'", aldus Sylvana.

Tijdens de laatste seconden van zijn vrijdagshow liet Giel apengeluiden horen en riep daarbij in een opwelling de opmerking: 'Rustig Sylvana.' Dit deed hij volgens eigen zeggen als referentie aan de discussie rondom de eerdere uitspraken van Johan Derksen over de presentatrice in het programma Voetbal Inside.

Giel bood maandag zijn excuses aan en noemde de grap 'fout en slecht'.

Lees hieronder haar hele verhaal

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties