×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay getrouwd

03.11.2016 -

Patricia Paay heeft haar jawoord gegeven aan Robbert Hinfelaar. Haar dochter Christina was getuige tijdens het huwelijk.


Bij de ceremonie waren slechts enkele bekenden van het stel aanwezig. Patricia heeft al laten weten dat er begin januari nog een groot feest komt.

Haar dochter Christina, die getuige was tijdens het huwelijk plaatste op Instagram enkele foto’s. Ze schreef daarbij: ’Je kiest niet uit van wie je houdt, maar ik hoop dat degene die jou kiest je deze keer gelukkig maakt.’

In september was Robbert al op zijn knieën gegaan in Zuid Frankrijk, tijdens de eerste romantische vakantie van het verliefde koppel. 'Ik had toen wel een paar wijntjes op dus ik wilde er eerst goed over nadenken,' liet Patricia toen weten. 'Maar hij weet wel hoe ik erover denk hoor. Ik sta er positief tegenover.'

Het huwelijk met Robbert is het vierde huwelijk van Patricia. Eerder was ze getrouwd met Gerard Visser, Joey Fresco en Adam Curry. Adam is de vader van Christina.

De kus

Foto: Instagram Christina Curry en Roxy Paay

Reacties