×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Blake Lively niet blij met onthulling Ryan Reynolds

'Ons tweede kindje is een meisje'

03.11.2016 -

Ryan Reynolds bevestigde woensdagavond in de talkshow van Conan O'Brien dat ook zijn tweede kindje een meisje is. "Heel veel oestrogeen", zo beschreef de acteur het ouderschap. Zijn vrouw Blake Lively was absoluut niet blij met die onthulling.


De tweede dochter van Ryan en zijn vrouw Blake Lively werd eind september geboren. Tot nu toe had het stel niet bevestigd dat het weer een meisje is. Ook is de naam van het kleine zusje van de bijna twee-jarige James nog niet bekend.

Dat de onthulling woensdag eigenlijk niet de bedoeling was, maakte Blake duidelijk via een foto van een chocoladekoekje op Instagram. Ryan had haar favoriete koekjes na afloop van de show voor haar meegenomen, volgens Blake een manier om te weten dat Ryan "zichzelf in grote problemen heeft gebracht" tijdens de show.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties