×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Albert Verlinde: ‘Ik had een jaar eerder weg moeten gaan bij Boulevard’

02.11.2016 -

Albert Verlinde had eerder moeten stoppen met RTL Boulevard vindt hij zelf. Na 2600 afleveringen was het dit jaar klaar voor de entertainmentdeskundige, maar eigenlijk had hij er eerder mee moeten kappen. ‘Eigenlijk ben ik te lang gebleven’, zegt Albert tegen Weekend.


Hij is nu opgelucht dat hij het programma niet meer hoeft te doen. ‘Het was zwaar.’ Albert is nu volop bezig met zijn nieuwe programma RTL Live en mist Boulevard helemaal niet. ‘Ik heb de deur achter me dichtgetrokken en heb er niet eens meer aan teruggedacht.’

‘Achteraf gezien denk ik dat ik Boulevard misschien wel een jaar te lang heb gedaan, dat ik er stiekem al eerder klaar mee was’, bekent de presentator. ‘Dat merk ik aan mezelf doordat ik er zo makkelijk mee omga. Dat had ik niet verwacht. Ik had gedacht dat ik het programma zou gaan missen en dat ik op het uitzendtijdstip mijzelf zou gaan afvragen wat te doen. Dat heb ik totaal niet.’ Volgens Albert was het gewoon klaar.

Albert Verlinde besloot afgelopen zomer, na maanden wikken en wegen, te stoppen met RTL Boulevard. 15 jaar lang was de 55-jarige presentator het gezicht van het programma.

Lees het hele verhaal over Albert Verlinde in de Weekend die vanaf vandaag in de winkel ligt!

Foto: Reni van Maren

Reacties