×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lee Towers leerde raptaal van z'n kinderen

01.11.2016 -

Lee Towers is een van de artiesten die meedoet aan het nieuwe seizoen van Ali B op Volle Toeren, maar dat was in in eerste instantie nog niet zo makkelijk. De zanger snapte niets van de teksten die hij onder ogen kreeg.


"De raptaal was voor mijn gevoel een soort Bargoens", zei Lee dinsdag aan tafel bij De Wereld Draait Door. De zanger moest het nummer Brak Obama van het rappersduo Stepherd & Skinto onder handen nemen en daar kwam hij dan ook niet uit. "Er komen uitdrukkingen in voor waarvan ik denk: wat is een thunderdome in je hoofd? Wat is een wasmachine in je maag?"

Gelukkig kon Lee rekenen op hulp van zijn kinderen. "Ik heb daar speciaal nog mijn jongste dochter over gebeld. Ik heb drie opgroeiende kinderen die daar veel meer van weten."

Naast Lee doen dit seizoen onder meer Ruth Jacott, Herman van Veen, Boudewijn de Groot, Trafassi en Mathilde Santing mee. Ali B wist ook de Ierse zanger Johnny Logan te strikken. De artiesten stappen allemaal uit hun comfortzone en duiken in de wereld van hiphop.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties