×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy van Dijk schaamt zich dood voor wassen beeld

01.11.2016 -

Wendy van Dijk vindt haar wassen beeld in Madame Tussaud's super lelijk. 'Dat kan echt niet meer', zei de RTL-presentatrice dinsdag in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. 'Het is gewoon niet gelukt. Ik schaam me dood.'


'Ik heb mijn kinderen nog niet mee willen nemen'', vervolgde de presentatrice van Superkids en The Voice of Holland. 'Misschien zie ik mezelf anders, maar het is echt heel lelijk. Het haar is hoog en ik heb een enorm hoog voorhoofd, het klopt gewoon niet.'

Wendy is niet de enige beroemdheid die ontevreden is met haar wassen beeld. Justin Bieber kreeg begin deze maand een eigen wassen beeld in Madama Tussaud's in Londen, maar hij weigerde naar verluidt bij de onthulling van zijn evenbeeld te zijn.

Het wassen beeld van Wendy van Dijk stamt uit 2002 toen ze nog presenteerde voor SBS. Ze kreeg het beeld na een populariteitspoll. Wendy kreeg 25 procent van de stemmen, op de voet gevolgd door Bart de Graaff (19 procent) en André Hazes (11 procent).

Foto: BuzzE

Reacties