×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kleine André Hazes valt nu al net als papa op oudere vrouwen

31.10.2016 -

Zo vader, zo zoon zullen we maar zeggen. De kersverse André Hazes valt net als zijn papa op oudere vrouwen. Hij heeft er zelfs al een bij hem in het wiegje liggen.


Er is een foto van het ventje online gekomen in zijn wiegje met een groot kussen met niemand minder dan Irene Moors erop! 'Valt nu (ook) al op oudere vrouwen', schrijft zijn vader André erbij. 

Want de zanger zelf valt ook als een blok voor oudere vrouwen. Zijn Monique is inmiddels 38 jaar oud, maar zelf is hij nog maar 22. 

 

Valt nu (ook) al op oudere vrouwen!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Foto: Instagram André Hazes

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!