×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charlie Sheen blij dat hij nieuw HIV-medicijn mag proberen

28.10.2016 -

Charlie Sheen is blij met een nieuw hiv-medicijn dat hij mag uitproberen. Hij heeft niet langer last van bijwerkingen, vertelt hij in een interview met The Hollywood Reporter. Het is bijna een jaar geleden dat Charlie Sheen op de Amerikaanse televisie erkende dat hij hiv-positief is.


'Het gaat uitstekend met me'', zegt de 51-jarige Sheen. Hij vertelt dat hij meedoet aan een studie van de Amerikaanse toezichthouder FDA. 'We testen 24 weken lang een nieuw medicijn uit dat kansmaakt op versnelde goedkeuring door de FDA.'

'Ik krijg elke week een injectie in plaats van elke dag een handvol giftige pillen', legt hij uit. 'Ik kan daarmee een gewoon leven leiden. Ik kan het medicijn zelf toedienen. Van andere medicijnen kreeg ik migraine en maag- en leverproblemen.' Charlie Sheen noemt het nieuwe medicijn een doorbraak en is dolblij dat hij erover kan beschikken.

Charlie Sheen vertelde ook dat hij bezig is met een nieuwe honkbalfilm, een vervolg op de film Major League uit 1989. 'Major League 3 wordt net zo goed als het eerste deel.'

Foto: BuzzE

Reacties