×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Walk Of Fame-ster van Donald Trump vernield

26.10.2016 -

De ster van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump op de Hollywood Walk of Fame is woensdag in de vroege ochtenduren totaal vernield. Op de website van Deadline staat een video van een man die de ster met een pikhouweel en moker te lijf gaat.


De man droeg veiligheidskleding en had het trottoir afgezet, waarmee hij de indruk wekte dat hij in opdracht van de gemeente werkte. De man die zichzelf Jamie Otis noemde, vertelde Deadline dat hij de ster verwijderde om te kunnen veilen. De opbrengst van de veiling zou moeten gaan naar vrouwelijke slachtoffers van Trumps seksuele escapades in de afgelopen decennia.

Het incident had plaats om 5.45 uur. Toen de politie om 6.15 arriveerde was de man al verdwenen.

Trump werd in 2007 geëerd met een ster op de Hollywood Walk Of Fame die destijds bestond uit 2327 sterren met de namen van beroemdheden. Trump had de ster onder meer te danken aan de tv-serie The Apprentice waarin jongeren een baan konden winnen bij de zakenman.

Foto: YouTube

Reacties