×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna doet emotionele oproep om vermiste achtergronddanseres te vinden

25.10.2016 -

Shirlene Quigley, de achtergronddanseres van onder anderen Beyoncé en Rihanna, is vermist. Rihanna heeft daarom een emotionele oproep gedaan aan mensen om te zorgen dat Shirlene gevonden wordt.


'De prachtige ziel en voormalig danseres van mij is vermist', schrijft Rihanna bij een video van Shirlene. 'Mijn hart doet pijn als ik eraan denk hoe zwaar dit is voor iedereen die van haar houdt! Als iemand haar heeft gezien of als iemand enige informatie heeft over waar Shirlene is, neem dan alsjeblieft contact op met de politie.'

Shirlene is voor het laatst gezien op 22 oktober in New York City, Daar zijn haar auto en telefoon ook gevonden. Haar laatste post op Instagram is van drie dagen geleden. 

Foto: Instagram Rihanna

Reacties