×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aangifte tegen Russell Crowe wegens mishandeling

18.10.2016 -

Azealia Banks heeft maandag aangifte gedaan van mishandeling tegen acteur Russell Crowe. Banks en Crowe kregen zaterdag ruzie met elkaar tijdens een feestje in de hotelsuite waar Crowe verbleef.


Azealia Banks bekritiseerde, zonder blad voor de mond te nemen, de muzieksmaak van de 52-jarige acteur. Ook noemde ze volgens ooggetuigen de aanwezige gasten "saaie blanke mannen" en dreigde ze de aanwezigen de keel door te snijden.

Crowe vond het welletjes en belde de beveiliging van het hotel. Daarna pakte hij Banks in een stevige greep beet en zette haar de hotelsuite uit. Banks beweert dat Crowe haar mishandelde door haar keel dicht te knijpen en haar te bespugen.

Ze eiste via diverse sociale media excuses van de Gladiator-acteur maar die weigerde. Azealia wil nu dat de politie de zaak verder onderzoekt, meldt TMZ. Crowe heeft nog niet gereageerd op de aangifte.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties