×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amerikaanse prijs voor Thekla Reuten

17.10.2016 -

Thekla Reuten is bekroond op het Woodstock Filmfestival in New York. Reuten ontving van de jury een speciale vermelding voor haar vertolking in de thriller Schone Handen van regisseur Tjebbo Penning.


Schone Handen is de verfilming van de gelijknamige roman van schrijver René Appel over drugshandelaar Eddie (Jeroen Van Koningsbrugge) die voor zijn gezin uit het criminele circuit wil stappen. Maar als dit nog lang niet zo gemakkelijk blijkt te zijn, moet zijn vrouw Sylvia (Reuten) een bijna onmogelijke keuze maken.

De Nederlandse actrice wordt door de jury van Woodstock geprezen om haar “uitmuntende” rol. Schone Handen draaide vorige jaar in de Nederlandse bioscopen. Reuten werkt op dit moment in Londen. Hier wordt de nieuwe Marvel-serie Lucky Man opgenomen, waarin zij een belangrijke rol vertolkt.

Het Woodstock Festival, dat buitenlandse films onder de aandacht van het Amerikaanse publiek wil brengen, vindt dit jaar voor de zeventiende keer plaats in New York. De slotavond is maandag.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties