×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Soof krijgt een televisieserie

15.10.2016 -

De populaire film Soof, waarvan de tweede film binnenkort in de bioscoop komt, krijgt een televisieserie.


Dit vertelde Dan Karaty, een van de hoofdrolspelers, vrijdag in RTL Boulevard. De serie wordt aanvankelijk gemaakt voor Videoland en is op termijn ook op televisie bij RTL te zien.

Volgens Dan Karaty, die zichzelf speelt in de film, borduurt de tv-serie voort op de bioscoopfilm Soof 2, die vanaf december in de bioscopen draait. 'Met dezelfde personages en wat nieuwe', zei Karaty.

Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Anneke Blok, Maryam Hassouni en Dan Karaty keren terug in Soof 2. In dit vervolg op de succesvolle komedie uit 2013 speelt Daan Schuurmans de nieuwe liefde van de hoofdpersonage Soof. Hij is te zien als dierenarts Thomas, die het leven van Soof (Lies Visschedijk) nóg verwarrender maakt als zij en Kasper (Fedja van Huêt) uit elkaar zijn.

Naast Daan Schuurmans maken ook Patrick Stoof, Pip Pellens en Oscar Aerts hun opwachting in de film en ook Achmed Akkabi, Birgit Schuurman en Elise van ‘t Laar zijn toegevoegd aan de cast.

Foto: BuzzE

Reacties