×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams kan minder vaak optreden door artritis

12.10.2016 -

Robbie Williams heeft last van artritis. De zanger heeft daardoor veel pijn in zijn rug en kan als gevolg daarvan minder vaak optreden.


Dat vertelt hij aan het Britse dagblad Daily Star. Robbie zegt graag op tour te gaan als zijn nieuwe album, Heavy Entertainment Show, volgende maand uitkomt. Hij zal het dan echter wel een stuk rustiger aan moeten doen vanwege zijn aandoening: 'Maar ik moet wel iets doen op het podium, al is het maar om de tijd te vullen', zegt Robbie gekscherend.

De 42-jarige zanger vertelt ook openhartig over zijn regelmatige drugsgebruik in het verleden. Volgens Robbie is het hebben van kinderen wat hem nu op het rechte pad houdt: 'Ik heb al mijn aandacht op mijn kinderen gefocust, en blijf weg van mijn neurotische- en verslavende gedrag.'

Foto: Instagram Robbie Williams

Reacties