×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wesley en Yolanthe Sneijder verhuisd

11.10.2016 -

Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe zijn verhuisd. Ze zouden hebben gekozen voor een villa aan zee in de Turkse stad Istanbul. Turkse media wisten eerder nog te melden dat het stel een peperdure villa had gekocht in een buitenwijk van de stad.


Niets blijkt minder waar. Wes en Yolanthe huren het appartement voor 4500 euro in de maand. Het gaat echter niet om een bezuinigingsmaatregel. Guido Albers, de manager van Wesley, zegt dat de verhuizing om praktische redenen is. Om bij zijn club Galatasaray te komen, stond de voetballer vaak helemaal vast in het verkeer. “Nu is het vijf minuten naar het veld”, legt Albers uit.

Het is de bedoeling dat Wesley en Yolanthe de komende tijd in het appartement blijven wonen. Het paar woonde tot nu toe in een huis in een van de grote woontorens van Maçka Residences in de stad.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties