×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit is op tijd hersteld voor Televizier-gala

10.10.2016 -

Jan Smit is al weer een stuk beter en het dagje strand heeft hem duidelijk extra goed gedaan. De zanger, die anderhalve week geleden een hersenschudding opliep, is op tijd hersteld voor het Televizier-gala.


Jan Smit is gewoon van de partij, laat een woordvoerster van AVROTROS maandag weten. Jan Smit presenteert de liveshow donderdag samen met Art Rooijakkers vanuit de HMH in Amsterdam, maar zijn bijdrage was onzeker sinds hij een hersenschudding opliep en concerten in Kerkrade en Apeldoorn moest afzeggen.

'We hebben dit weekend nog afgewacht, maar Jan is vitaal genoeg om de presentatie van het gala op zich te nemen. Hij begint vandaag gewoon aan de repetities', zegt de woordvoerster van de publieke omroep.

Zaterdagavond hervat Jan Smit zijn Elfstedentour in Martiniplaza in Groningen.

Foto: Instagram Jan Smit

Reacties