×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fajah Lourens extra gevoelig na dood neefje

10.10.2016 -

Fajah Lourens (35) is voor het eerst sinds haar zestiende al zeven maanden vrijgezel. ''Ik geloof nog wel in de liefde, maar wel met een gewone man'', vertelt de dj en schrijfster van het boek Killerbody


Fajah verloor afgelopen zomer haar elf maanden oude neefje Elfin tijdens een familiedrama. ''Ik ben extra gevoelig geworden sinds Elfin'', zegt Fajah, die het verlies nog niet heeft verwerkt. "Het gaat met ups en downs." Dagelijks bekijkt ze een foto van hem op haar telefoon. ''Ik mis hem zo. Het knuffelen. Mijn zus is zó sterk. Ik weet niet of ik dat zou zijn als één van mijn kinderen zou overlijden."

Fajah vertelt in het AD binnenkort een vitaminelijn te willen opzetten. Ze krijgt daarbij hulp van sprinter Churandy Martina.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties