×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brigitte Kaandorp neemt een jaar vrij

08.10.2016 -

Brigitte Kaandorp is voorlopig even niet in het theater te zien. De cabaretière last, geïnspireerd door haar kinderen, een tussenjaar in.


Kaandorps kinderen hadden recent allebei een 'tussenjaar' voordat ze begonnen met een vervolgopleiding. Dat sprak haar ook wel aan, schrijft ze op haar website. "Dat leek me na 33 (!) jaar op de planken in combinatie met 23 jaar moederen opeens een topplan. Ik heb er van de weeromstuit óók een genomen."

De cabaretière geniet volop van haar vrije tijd, zo stelt ze. "Inderdaad: het is heerlijk! Ik ga eens naar de film, ik lees eens een boek, ik doe eens wat achterstallig huishoudelijk onderhoud, ik reis eens naar een buitenland en ik schrijf en passant weer eens een liedje. Ook niet onbelangrijk", aldus Kaandorp.

Op de vraag wanneer ze weer aan het werk gaat, kan Kaandorp geen antwoord geven. "Dat weet ik zelf ook niet", zegt ze. Komend theaterseizoen is er in ieder geval geen voorstelling. "Ik laat het weten wanneer het zo ver is."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties