×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chrissy Teigen schermt Twitteraccount af

05.10.2016 -

Chrissy Teigen was helemaal klaar met al het nare gedoe op Twitter. Daarom heeft het model besloten haar account privé te maken.


'Is je account nu privé', vroeg een fan aan de vrouw van John Legend. 'Ja, ik kan het niet meer aan', schrijft ze in haar antwoord. Ook in een algemene tweet laat ze weten dat ze alle nare berichten niet meer aankan. 'Het gaat niet om de haters of trolls of gemene mensen in z'n algemeenheid. Het voelt gewoon alsof ik 24/7 vreselijke berichten opneem. Mijn lichaam en geest kunnen het niet meer aan.' 

Het model kreeg regelmatig kritiek op wat ze zegt. Zo stuurden mensen haar nare berichten over dat ze uitging met haar man net nadat hun dochtertje Luna geboren was, over dat ze het opnam voor Kim Kardashian na de overval en over haar politieke meningen. 

Chrissy staat bekend om haar grappige berichten en gevatte opmerkingen op het sociale medium. Nu kan niet meer iedereen van haar tweets genieten. 

Chrissy is zeker niet de eerste ster die social media-accounts afschermt. Justin Bieber heeft bijvoorbeeld zijn Instagramaccount al enige tijd privé gemaakt, vanwege kritiek op zijn nieuwe vriendinnetje Sofia Richie. 

Foto: Instagram Chrissy Teigen

Reacties