×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angelina Jolie huurt woning Denise Richards

05.10.2016 -

Angelina Jolie is alweer weg uit het huis waar ze introk nadat ze de scheiding had aangevraagd van Brad Pitt. De actrice vond een geschiktere woning in de heuvels rond Los Angeles.


Angelina huurt haar nieuwe huis volgens Variety van Denise Richards. De ex van Charlie Sheen heeft de woning voor iets meer dan 6 miljoen euro te koop staan, maar verhuurt de villa totdat ze een koper heeft gevonden. De zes kinderen van de familie Jolie-Pitt kunnen er zich vermaken in de twee zwembaden en onder de waterval.

Het huis is met een kleine achthonderd vierkante meter bijna twee keer zo groot als de tijdelijke woning in Malibu die Angelina de afgelopen maand huurde. Het optrekje kost haar ook een stuk minder: waar het strandhuis 80.000 euro per maand kostte, hoeft ze nu maandelijks maar 26.000 naar Denise over te maken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties