×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Katie Holmes mist geen debat van Hillary Clinton

04.10.2016 -

Suri Cruise, de dochter van Katie Holmes en Tom Cruise, heeft op 10-jarige leeftijd al veel interesse in de politiek. Samen met haar moeder kijkt ze naar alle speeches en debatten van presidentskandidaat Hillary Clinton.


'Ik vind het geweldig dat mijn dochter een vrouw ziet staan die het goed doet, die duidelijk en bedachtzaam is in haar antwoorden en in haar passie over wat ze wil doen met dit land', aldus Katie tegenover People. 'Het is heel goed voor een tienjarige om dat beeld in haar hoofd te hebben.'

De Ray Donovan-actrice benadrukt dat ze Clinton niet alleen steunt omdat de Democratische presidentskandidaat een vrouw is. 'Natuurlijk zou het veel betekenen om de eerste vrouw in het Witte Huis te hebben. Maar wat belangrijk is: ze is heel erg geschikt voor de baan. Ik geloof in haar, ik voel haar aan. Ik heb het gevoel dat er voor ons land gezorgd wordt met haar als president.'

Katie scheidde in 2012 van Suri's vader Tom Cruise. Volgens verschillende berichten heeft de acteur zijn jongste dochter al een flinke tijd niet gezien. US Weekly schreef deze zomer dat de twee al drie jaar geen contact meer hebben, omdat het meisje door haar moeder niet volgens de leer van Scientology wordt opgevoed.

Foto: Instagram Katie Holmes

Reacties