×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brooklyn Beckham (17) probeerde bier te kopen

03.10.2016 -

Het leven van een kind van supersterren gaat niet altijd over rozen. Dat ontdekte Brooklyn Beckham afgelopen weekend toen hij een biertje wilde bestellen bij het Apple Music Festival in Londen.


De barkeeper herlenden Brooklyn meteen en wist daardoor dat de 17-jarige nog niet oud genoeg was voor een alcoholisch drankje. Volgens The Sun geneerde de tiener zich behoorlijk en hield de zoon van David en Victoria Beckham het de rest van de avond op frisdrank.

Zijn beroemde ouders hebben Brooklyn overigens op andere vlakken wél veel mogelijkheden gegeven. Zo mocht de onervaren fotograaf campagnebeelden schieten voor Burberry en is de jonge Brit sinds kort het gezicht van het Spaanse modemerk Pull & Bear.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties