×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Angelina Jolie neemt nog meer advocaten in de arm’

02.10.2016 -

Angelina Jolie heeft nog eens twee advocaten ingehuurd om haar scheiding van Brad Pitt te regelen. Volgens TMZ houden ook Pierce O’Donnell en Bert Fields zich sinds kort bezig met de scheiding.


Fields, die eerder sterren als Michael Jackson en Tom Cruise bijstond, en O’Donnell hebben volgens de entertainmentsite veel ervaring met grote rechtszaken. Angelina en Brad proberen hun scheiding vooralsnog buiten de rechtszaal te regelen, vrijdag gingen beiden akkoord met een eerste tijdelijke regeling.

Angelina’s advocatenteam staat onder leiding van Laura Wasser. Zij was ook de raadsvrouw van onder anderen Johnny Depp, Ashton Kutcher en de zusjes Kardashian. Wasser, die gespecialiseerd is in grote scheidingen, stond Angelina bovendien bij toen ze in 2003 scheidde van Billy Bob Thornton.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties