×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emile Ratelband: 'Ik wil de oudste vader van Nederland worden'

26.09.2016 -

Emile heeft al zeven kinderen, maar dan kan nog best wat bij vindt hij. Sterker nog, hij wil de oudste vader van Nederland worden.


Dat vertelt hij in Goedemorgen Lex op 100% NL. Emile is op dit moment zielsgelukkig met zijn 41 jaar jongere virendin Linda. Hij maakt zelfs al trouwplannen. Zijn scheidingen houden hem niet tegen. 'Dat je daar een negatieve ervaring mee hebt, wil niet zeggen dat jet het niet nog een keer kan doen. Het gaat er zeker van komen, maar wanneer weet ik nog niet', vertelt hij.

Inmiddels is hij 66, maar kinderen krijgen hoort er voor hem ook helemaal bij. 'Dat komt er ook allemaal aan. Ik opteer om de oudste vader van Nederland te worden', vertelt Ratelband.

 

Foto: Facebook Emile Ratelband

Reacties