×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruud de Wild alweer weg bij BNR

26.09.2016 -

Radiomaker Ruud de Wild vertrekt eind oktober na acht weken dienstverband alweer bij BNR Nieuwsradio. Op vrijdag 28 oktober presenteert De Wild voor het laatst het programma Ask me Anything. Hoofdredacteur Sjors Fröhlich bevestigde het aanstaande einde van de samenwerking zondagavond.


De Wild ging op 5 september aan de slag voor BNR, nadat hij vorig jaar bij Radio 538 plaats moest maken voor Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

'Het was zowel voor BNR als voor Ruud de Wild een ingecalculeerd risico om deze samenwerking aan te gaan', aldus Fröhlich. 'Ik ben blij dat we het hebben geprobeerd. Ondanks hard werken is het niet gelukt.' Het dagelijkse radioprogramma Ask me Anything gaat na eind oktober verder met een andere presentator.

Ruud de Wild: 'Ik betreur het, maar het is niet anders. Ik merkte dat het presenteren op BNR andere koek is. Bovendien miste ik de muziek toch wel erg.'

De Telegraaf berichtte zondag op basis van 'goed ingevoerde bronnen' dat De Wild begin 2017 aan de slag gaat bij Radio 2.

Foto: Instagram Ruud de Wild

Reacties