×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Politieke ambities Angelina Jolie zorgden voor breuk met Brad Pitt'

25.09.2016 -

De politieke ambities van Angelina Jolie hebben ervoor gezorgd dat het spaak liep tussen haar en Brad. Haar ambities bij de Verenigde Naties en vooral dat ze hun kinderen erbij probeerde te betrekken vielen niet in goede aarde bij Brad Pitt.


Dat zeggen bronnen tegen TMZ. Brad vond het volgens de ingewijden niet leuk dat Angelina de kinderen in het verleden meenam op haar reizen voor de VN naar door oorlog verscheurde gebieden als Libanon en Irak. Hoewel ze altijd voor extra beveiliging zorgt, wilde de acteur dat gewoonweg niet hebben. De bom zou zijn gebarsten nu de actrice, die als speciaal gezant voor de vluchtelingen aan de VN is verbonden, plannen zou hebben gehad om de kinderen mee te nemen naar Syrië.

Aan het huwelijk van Brad en Angelina kwam vorige week na twee jaar een einde. Als reden gaven de twee 'onoverbrugbare verschillen' op. Sindsdien wordt in de media hevig gespeculeerd over de precieze reden waarom het stel uit elkaar is gegaan. Brad zou onder meer aan de drank zijn geweest, een scheve schaats hebben gereden en zijn vijftienjarige zoon Maddox hebben geslagen. Tot nu toe is daar echter niets van bevestigd.

Foto: BuzzE

Reacties