×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt gaat vechten voor co-ouderschap

23.09.2016 -

Brad Pitt gaat er alles aan doen om het co-ouderschap over zijn zes kinderen in handen te krijgen. Brad zou tegenover zijn omgeving duidelijk hebben gemaakt dat hij koste wat het kost co-ouderschap over Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de 8-jarige tweeling Vivienne en Knox wil hebben. De 52-jarige acteur is bereid hiervoor tot het bittere eind te strijden.


Brad's vrouw Angelina Jolie diende afgelopen maandag de scheidingspapieren in bij de rechtbank. De 41-jarige actrice wil dat de kinderen fulltime bij haar komen wonen en slechts een omgangsregeling krijgen met hun vader.

Brad heeft ondertussen, net als zijn ex, een bekende advocaat in de arm genomen, meldt TMZ. Hij zou worden bijgestaan door Lance Spiegel, die eerder sterren als Charlie Sheen, Michael Jackson, Eva Longoria en Russell Simmons hielp met scheidingen en andere familieproblemen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties