×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chelsea Handler: 'Angelina Jolie is zwaar gestoord'

22.09.2016 -

Chelsea Handler heeft haar oordeel wel klaar over de breuk tussen Angelina Jolie en Brad Pitt. Volgens haar is het helemaal de schuld van Angelina.


De comediènne noemde Jolie woensdag in haar Netflix-talkshow 'zwaar gestoord'. 'Er gaan geruchten dat het probleem deels bij Brad ligt omdat hij kennelijk aan de drank en drugs zit. Ik vraag me af hoe dat nu komt', aldus Handler. 'Misschien omdat hij de afgelopen twaalf jaar had kunnen chillen met George Clooney en Matt Damon in plaats van vast te zitten in een huis met 85 kinderen die vijftien verschillende talen spreken. Omdat hij trouwde met een fucking gek, daarom.'

Handler heeft al vaker uitgesproken meningen over het inmiddels ter ziele showbizkoppel gehad. Als goede vriendin van Brads ex Jennifer Aniston noemde ze Angelina eerder onder meer een 'duivel'. 'Ik weet zeker dat Brad momenteel zoiets heeft van: mijn hemel, waar ben ik aan begonnen?', zei Handler in 2012.

De breuk betekent overigens ook nog goed nieuws voor Handler. 'Brad en Angelina zeiden altijd dat ze niet zouden trouwen totdat iedereen op de wereld met elkaar kon trouwen. En ik heb altijd gezegd dat ik niet eerder zou trouwen totdat zij zouden scheiden. Dus vanaf nu zijn alle huwelijksaanzoeken welkom. Ik ben er klaar voor.'

Foto: Instagram Chelsea Handler

Reacties