×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marion Cotillard zwanger, maar niet van Brad Pitt

22.09.2016 -

Marion Cotillard is inderdaad zwanger, maar de vader van haar tweede kind is niet Brad Pitt, maar haar eigen vriend. De Franse actrice reageerde woensdag in een tweetalige Instagrampost op speculaties dat zij de oorzaak is van de breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie.


De verhalen deden de ronde dat zij niet alleen een affaire zou hebben gehad met Brad, haar tegenspeler in de film Allied, maar dat zij zelfs een kind van hem verwacht. "Ten eerste, flink wat jaren geleden heb ik de man van mijn leven ontmoet", schrijft de actrice over Guillaume Canet. "De vader van mijn zoon en van de baby die we verwachten. Hij is mijn liefde, mijn beste vriend, de enige die ik nodig heb."

Marion ontkent in het bericht dat haar leven in duigen ligt door de affaire en/of de scheiding van het showbizpaar. ""Het gaat heel goed met mij dank u. En aan alle media en haters die een oordeel vellen: ik wens jullie een spoedig herstel."

 

De actrice, die aangeeft dat dit de enige keer is dat zij zal reageren op de speculaties, laat verder weten dat zij Brad en Angelina, "die ik beide zeer respecteer", vrede wenst in deze tumultueuze tijd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties