×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Krijgt Rachel Hazes een nieuwe stiefmoeder?

21.09.2016 -

Het leven van Rachel Hazes gaat de laatste tijd niet over rozen. Ze heeft geen contact meer met zoon André en zal misschien haar kleinkind daardoor niet zien. Daarnaast is haar relatie met haar vader Jan van Galen ook niet goed. Tot overmaat van ramp lijkt haar papa nu ook nog verliefd te zijn geworden op Daantje Lurks, de zangeres die zich tot groot ongenoegen van Rachel uitgeeft als 'de vrouwelijke Hazes'.


De vader van Rachel, Jan van Galen, is al zeven jaar weduwe maar lijkt nu toch weer liefde in zijn leven te hebben gevonden. De 62-jarige Jan zou als een blok zijn gevallen voor de elf jaar jongere Diana 'Daantje' Lurks, die in 2013 meedeed aan het programma Bloed, Zweet en Tranen. 

De opa van André Hazes jr. en Roxeanne, die in de jury van het programma zaten, was meteen verliefd op de stem van Daantje. Nu zou hij ook verliefd op haar zijn, gaat het gerucht in benidorm. Maar wat betekent dit voor de relatie met zijn dochter Rachel?


Vader en dochter hebben naar verluidt al geen contact meer sinds Jan een boek dreigde te schrijven over zijn overleden schoonzoon en het gezin Hazes. Nu gaat hij er ook nog vandoor met de vrouw die Rachel vermoedelijk niet kan luchten of zien, omdat Daantje André probeert te imiteert. Dat is iets waar de weduwe van André Hazes geen goed woord voor over heeft. 

Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend die nu in de winkel ligt. 


Daantje Lurks. Foto: Facebook Zangeres Daantje

Foto: Reni van Maren

Reacties