×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Sarandon haalt uit naar media om aandacht voor Brangelina-scheiding

21.09.2016 -

Susan Sarandon vindt dat de Amerikaanse media teveel aandacht besteden aan de scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. De 69-jarige actrice liet zich dinsdag op Twitter kritisch uit over de berichtgeving.


Sarandon twitterde een screenshot van de website van nieuwszender CNN waar de berichtgeving over de break-up tussen Pitt en Jolie prominent op was te zien. '@CNN Prioriteiten #TerrenceCrutcher.', schreef ze.

Terrence Crutcher is een zwarte, ongewapende Amerikaan die afgelopen week werd doodgeschoten door de politie in Tulsa. De dood van Crutcher zorgt opnieuw voor raciale spanningen in de VS.

Susan Sarandon kreeg bijval van Chicago P.D.-actrice Sophia Bush die de tweet van Sarandon retweette met de tekst 'En DIT', gevolgd door een applausemoji. Het nieuws over de scheiding van acteurs Pitt en Jolie beheerste dinsdag het nieuws in de VS.

Foto: Twitter Susan Sarandon

Reacties