×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ticketmaster Award voor Marco Borsato

20.09.2016 -

Marco Borsato heeft dinsdag op Buma NL de jaarlijkse Ticketmaster Award voor populairste artiest 2015/2016 ontvangen.


Buma NL in Den Bosch is een eendaagse conferentie en festival voor de Nederlandstalige muziek. Marco was aanwezig om te spreken over zijn carrière en ontving de award uit handen van dj Daniël Dekker. De award voor populairste artiest is gebaseerd op ticketverkoop, websitebezoek en zoekopdrachten op de website van Ticketmaster.

'Afgelopen jaar zorgde hij voor maar liefst twaalf uitverkochte Ziggo Dome-shows', verklaart Aukina Buining van Ticketmaster de keuze voor Borsato. 'Daarnaast trad hij ook nog op door het land met losse shows, waaronder Live in Hoorn en Live On The Beach in Scheveningen. Een ongekende prestatie in Nederland en daarom de terechte winnaar van de Ticketmaster Award 2015/2016.'

 

Ticketmaster Award voor de meestverkochte tickets 2015/2016

Een foto die is geplaatst door Marco Borsato (@borsato) op

Foto: Instagram Marco Borsato

Reacties