×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Ellemieke Vermolen

19.09.2016 -

Op de dag dat Ellemieke Vermolen en Sergio Herman acht jaar zijn getrouwd, heeft Ellemieke een leuk nieuwtje. Ze verklapt namelijk dat haar kinderen Noah en Zenna een broertje krijgen.


‘We zijn er nog niet klaar voor, we moeten nog aan de babykamer beginnen en dat soort dingen moeten allemaal nog gebeuren. Maar het is een jongetje. We zijn allemaal heel nieuwsgierig naar hoe hij eruit gaat zien,’ vertelt Ellemieke aan Shownieuws. Op 2 september maakte Ellemieke bekend dat ze in verwachting was van een derde kindje. Een naam voor het jongetje is er overigens nog niet. Haar kinderen verzinnen van alles. ‘Maar dat zijn dan namen van Bob de Bouwer en andere series waar ze graag naar kijken.’

Foto: Reni van Maren

Reacties