×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Utopia viert feest: programma bestaat 1000 dagen

19.09.2016 -

Tijd voor een feestje! Het SBS6-programma Utopia bestaat binnenkort 1000 dagen. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, dus komt er een groot feest voor de inwoners en fans.


Dat meldt SBS vandaag. Op 26 september zullen de festiviteiten plaats gaan vinden. Samen met 1000 fans zullen Bas, Benjamin. Billy, Cees, Cemal, Dominique, Gina, Jacco, Jessie, Karin Ramona, Rianne, Romy, Rowena, Ruud en Victoria een feest bouwen. 

Verschillende artiesten zullen het terrein van Utopia bezoeken om muziek te maken en de inwoners zullen er volgens SBS alles aan doen om het een onvergetelijke dag te maken. Hoe dat gaat gebeuren en welke artiesten komen is nog niet bekend. 

Ook de week voor het feest, deze week, wordt er al flink stilgestaan bij de mijlpaal. De inwoners organiseren een quiz, schrijven een lied en zoeken hun look-a-likes. 

Utopia ging op 31 december 2013 van start. Dagelijks trekt het programma zo'n 600.000 kijkers. 

Foto: SBS

Reacties