×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sabia Boulahrouz uitgeschakeld bij Dance Dance Dance

17.09.2016 -

Het Duitse dansavontuur van Sabia Boulahrouz is voorbij. De donkere schone is uitgeschakeld bij Dance Dance Dance.


Vrijdagavond was op de Duitse televisie te zien hoe Sabia en haar danspartner Leonard Freier in de derde show van Dance Dance Dance het strijdtoneel moesten verlaten.

In de show dansen sterren op hoogstaand niveau de originele choreografie van diverse videoclips. Sabia danste solo de choreografie uit de video Single Ladies van Beyoncé en kreeg daarvoor goede cijfers van de jury, schrijft Gala. Ze kreeg een 7,5, een 8 en een 8,5. Maar tijdens de partnerdans op de hit My Love van Justin Timberlake wist ze dat positieve gevoel niet over te brengen op de juryleden.

Zangeres Aneta Sablik, die in 2014 het elfde seizoen van Deutschland Sucht Ein Superstar won, kreeg vrijdag de meeste punten van de jury na haar solodans op de hit Dirrty van Christina Aguilera. Haar dans werd gewaardeerd met twee tienen en een negen.

Foto: Instagram Sabia

Reacties