×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halle Berry werd afgewezen omdat ze te mooi was

15.09.2016 -

Halle Berry heeft wel eens moeite gehad om een rol binnen te slepen. De reden? Ze was te mooi.


'Ik werd vaak afgewezen omdat ik te mooi was, zeiden ze', vertelt de 50-jarige actrice in een interview met het tijdschrift W.

Berry, die in 2002 de rol van de Bondgirl Jinx speelde in Die Another Day, vertelt hoe ze regisseur Spike Lee moest overhalen haar te casten voor Jungle Fever, waarmee ze doorbrak. 'Ik wilde de rol van de crackhoer spelen. Maar Lee zei: 'Nee, dat zie ik niet gebeuren'. Toen heb ik mijn make-up afgespoeld en las de scene. En toen was ik gecast als de crackhoer', aldus Berry.

De actrice vertelt hoe ze opzettelijk audities deed voor ruigere rollen om zo haar imago van model van zich af te schudden. 'Als je er mooi uitziet wil dat niet zeggen dat je geen tegenslagen ondervindt. Tegenspoed discrimineert niet', zegt Berry.

Foto: Instagram Halle Berry

Reacties