×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katy Perry helpt bij bevalling zus

13.09.2016 -

Katy Perry heeft altijd een andere carrière achter de hand als haar muziek niet meer populair is. De zangeres heeft weer geholpen bij een bevalling.


Dit keer van niemand minder dan haar eigen zus Angela.'Geholpen om het kindje van mijn zus te halen om 14.00 uur en om 20.00 uur stond ik weer in de studio. Vind maar eens een meisje die het beide kan', twitterde Katy trots.

De zangeres assisteerde in februari 2014 ook al eens bij een bevalling. Ook toen mocht ze zich na afloop tante noemen. 'Eindelijk kan ik 'zet baby's op de wereld in woonkamers' op mijn cv zetten!', schreef Katy destijds. 'Wat een wonderlijke dag. Tante Katy, ook wel bekend als Tante Stylist.'

Foto: Instagram Katy Perry

Reacties