×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dancing With The Stars stilgelegd om aanval op Ryan Lochte

13.09.2016 -

De opnames van Dancing With The Stars in Amerika zijn maandagavond kort onderbroken. De oorzaak was dat twee mannen het podium bestormden om zwemmer Ryan Lochte aan te vallen.


Dat gebeurde kort nadat de in opspraak geraakte Olympische zwemmer Ryan Lochte uitgedanst was. Ryan Lochte en zijn danspartner Cheryl Burke kregen net het commentaar van de jury te horen toen het buiten beeld onrustig werd. De twee indringers, met anti-Lochte shirts aan, probeerden de zwemmer aan te vallen, maar konden worden gestopt door de toegesnelde beveiliging. De camera bleef ondertussen op jurylid Carrie Ann Inaba gericht, die verwoed naar de mannen riep dat ze weg moesten.

Toen de rust was wedergekeerd was duidelijk te zien dat Lochte en Burke ontdaan waren. Presentator Tom Bergeron was zo slim om direct een reclameonderbreking in te lassen. De indringers zijn overgedragen aan de politie. Hun identiteit is niet bekendgemaakt.

De 32-jarige zwemmer, die bij de Spelen in Rio nog goud won op de estafette (4x200 meter vrije slag), kwam in opspraak na een avondje stappen met enkele teamgenoten. Zij verzonnen een overval door gewapende politieagenten na een incident bij een benzinestation in Rio, met een bedenkelijke hoofdrol voor Lochte. Hij bood later zijn excuses aan, maar werd desondanks geschorst voor tien maanden. Ook verloor Lochte diverse sponsors.

Foto: YouTube

Reacties