×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amy Schumer in het ziekenhuis

13.09.2016 -

Amy Schumer is in het ziekenhuis beland. De comédienne liep tijdens haar tripje naar Parijs voedselvergiftiging op en dat ging nogal mis.


'Bedankt voor alles Parijs. Behalve voor de voedselvergiftiging', schreef Amy maandag bij een foto van haar en haar vriend Ben waarop ze allebei uitgeteld in bed liggen. In een video die ze later post, lijkt het iets beter te gaan. Ze probeert wat kippensoep binnen te krijgen na een naar eigen zeggen 'kotsfestijn'.

Maandagavond was het echter toch weer mis en post Amy foto's en een video vanuit het ziekenhuis. Op de beelden is te zien hoe ze in een ziekenhuisbed ligt, maar nog allerminst haar humor kwijt is. In de video doet Amy alsof ze zich voorstelt voor een date.

 

Thanks for everything Paris! Except the food poisoning. #nooooooooooo #balmain #nyfw

Een foto die door amyschumer is geplaatst op

 

Trying to eat chicken broth post puke fest

Een video die is geplaatst door @amyschumer op

 

No red flags with this girl

Een foto die door amyschumer is geplaatst op

 

Pretty fired up to meet someone

Een video die is geplaatst door @amyschumer op

Foto: Instagram Amy Schumer

Reacties