×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mattie Valk: 'Ik heb niet met Gordon gezoend'

12.09.2016 -

Mattie Valk en Gordon hebben het hartstikke gezellig gehad op hun. Maar van zoenen is het volgens de QMusic-dj niet gekomen.


Dat zei de Mattie maandag in zijn show Mattie & Wietze. 'Nee we hebben niet gezoend', zei Mattie na een vraag daarover van zijn collega Wietze. Wel krijgt de date een vervolg. 'Nou ik ga nog een keer mee naar een optreden, ja', aldus een ietwat ongemakkelijke Mattie. 'Omdat het gewoon een heel leuke gezellige avond was. We hebben gewoon heel erg gelachen.'

Wietze was donderdag na een jaar aandringen van Gordon overstag gegaan om eens samen op stap te gaan. Hij vergezelde Gordon bij een optreden 'in Rijswijk voor een of ander bedrijf'.

Foto: Instagram Mattie en Wietze en Reni van Maren

Reacties