×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

As David Bowie uitgestrooid op festival

12.09.2016 -

Een deel van het as van David Bowie is uitgestrooid op festival Burning Man.


Dat vertellen ooggetuigen aan E! News. Een petekind van de overleden zanger zou hier toestemming voor hebben gekregen van Bowies weduwe Iman. 'Davids petekind en hij hebben lange gesprekken gehad over Burning Man en waar het voor staat, en David vond de boodschap achter het festival heel mooi', zegt de insider.

Burning Man vond dit jaar van 28 augustus tot 5 september plaats in de woestijn Black Rock Desert in de Amerikaanse staat Nevada. Net als ieder jaar werd hier na afloop een tijdelijke tempel in brand gestoken. Voordat het zover was werd Bowie geëerd in de tempel met een kleine ceremonie voor ongeveer zeventig mensen. 'We speelden Davids muziek tijdens de rit van onze campingplek naar de tempel en terug', vertelt de aanwezige bron.

Foto: YouTube

Reacties