×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique toont zwanger bikinilijf: 'Ik voel me een lekkere chick'

10.09.2016 -

Monique, de vriendin van André Hazes jr., is hoogzwanger maar mocht met haar vriend nog even genieten op Thailand. En haar babybuik dan verbergen, daar moet Monique niet aan denken. Zij showt vol trots haar groeiende buik.


De foto van haarzelf in bikini onder een douche toont ze nu op Instagram. Monique voelt zich zo goed dat ze het prima aandurft dit te laten zien. 

'Nog een paar weekjes te gaan en dan mogen we eindelijk ons kleintje ontvangen', schrijft ze bij de foto. 'Tot nu toe heb ik een heel fijne zwangerschap gehad. Ik voel me al die maanden heel goed en had van te voren niet gedacht dat ik mezelf nog best een 'lekkere chick' zou vinden tijdens het groeien, maar ik straal en daar ben ik dankbaar voor.'

Monique verwacht haar eerste kindje samen met André Hazes jr. Ze krijgen een zoontje. Monique is nog steeds apetrots dat ze samen zwanger zijn. 'Trots dat ik mama mag worden van, voor ons, een wondertje.' Ze is nu 33 weken zwanger laat ze weten. 

Foto: Instagram Monique

Reacties