×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Barbie voor het eerst naar de kapper

08.09.2016 -

Het zoontje van Samantha van der Plas, ook wel bekend als Barbie, en Michael is voor het eerst naar de kapper. De 1-jarige Milano had ook een flinke kuif op zijn blonde koppie.


'Kuifje voor het eerst bij de kapper', schrijft Samantha bij het kiekje van haar zoon. De kleine man lijkt het niet heel erg te vinden om bij de kapper te zitten, maar er is ook nog geen schaar in zijn lokken gezet. 

Samantha en Michael wonen tegenwoordig in Spanje met hun kinderen. Zij beheren daar een café. Naast Milano hebben ze nog een dochtertje, Angelina van vier. 

 

Kuifje Voor het eerst bij de kapper

Een foto die is geplaatst door Samantha en Michael (@samanthaenmichael2015) op

 

Foto: Instagram Samantha en Michael

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!