×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mattie Valk gaat daten met Gordon

08.09.2016 -

Gordon zit al een tijd achter hem aan, maar nu Mattie Valk weer vrijgezel is kan de zanger eindelijk zijn kans grijpen. Daarom heeft hij de Qmusic-dj maar meteen op date gevraagd en Mattie zei ja.


'We hebben wel contact, maar hij durft niet', klaagde Gordon. Een jaar geleden gaf de zanger en presentator al aan graag eens een date te willen met Mattie.

Na enig aandringen van Wietze, ging Mattie overstag. Zaterdagavond gaat de dj mee naar een optreden van Gordon ‘in Rijswijk voor een of ander bedrijf’. 'Ik vind dat je het echt even moet doen Mat. Je gaat naar een bedrijf toe, mocht het echt uit de hand lopen kan je altijd nog wegrennen', drong Wietze aan.

'Ik kan nu bijna geen nee zeggen', constateerde Mattie. 'We hebben een date, eindelijk', concludeerde Gordon. De 48-jarige zanger en presentator had wel nog een waarschuwing voor de zeventien jaar jongere dj. 'Maandagochtend kan je het krukje weghalen.'

Foto: Instagram Mattie en Wietze en Reni van Maren

Reacties