×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xander de Buisonjé en zijn vrouw verwachten een tweede kind

06.09.2016 -

Goed nieuws voor Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie! Het stel verwacht een tweede kindje. Via een draagmoeder gaat hun nieuwe baby ter wereld komen.


Het kindje moet als alles goed gaat in februari ter wereld komen.

Het stel koos om een draagmoeder in te schakelen omdat Sophie werd afgeraden nog eens zwanger te worden. Bij haar werd in 2013 een semi-goedaardige tumor uit haar buikholte verwijderd. 'Hoewel ik natuurlijk blij was dat het met een sisser afliep en het niet kwaadaardig was, was dat nieuws toch een flinke klap', laat Sophie weten aan LINDAnieuws. 'De arts vertelde me dat een zwangerschap de kans dat de tumor terug zou komen kon vergroten.'

Xander en Sophie overwogen daarna andere opties en kozen uiteindelijk voor het draagmoederschap. 'Ik ben ongelooflijk dankbaar dat wij op deze manier toch nog een kindje kunnen krijgen', aldus Sophie. 'We zijn nu zeventien weken in verwachting, we kunnen het kindje als het goed is in februari ophalen.'

Het stel heeft samen een zoon: de 6-jarige Dex. Xander heeft ook nog een zoon uit zijn eerdere relatie met Wendy van Dijk.

Foto: Instagram Xander de Buisonjé

Reacties