×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé trakteert haar fans op haar verjaardag

05.09.2016 -

Beyoncé werd gisteren 35 jaar oud en dat was voor haar een reden om haar fans te trakteren. Op YouTube is nu de clip te bekijken van Hold Up, voorheen kon dat alleen via Tidal.


De ster werd massaal gefeliciteerd door fans, waardoor #HappyBirthdayBeyonce wereldwijd trending werd. Ook veel bekende mensen wensten haar een fijne verjaardag. Zo stuurde Mariah Carey haar felicitaties via Instagram en schreef Nicki Minaj op Twitter: 'Fijne Bey dag voor hare excellentie.' Olympisch turnster Simone Biles liet op social media weten dat Beyoncé's verjaardag wat haar betreft een internationale feestdag zou moeten zijn.

De zangeres vierde haar verjaardag volgens US Weekly in het presidentiële buitenverblijf Camp David, waar ze het weekend doorbracht met dochter Blue Ivy, first lady Michelle Obama en de tienerdochters van de Amerikaanse president. Het magazine weet ook te melden dat de ster maandag in New York een verjaardagsfeestje geeft met een jaren 70 thema.

Foto: YouTube

Reacties