×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Beckham beschrijft de eerste keer dat ze David Beckham zag

02.09.2016 -

Liefde op het eerste gezicht bestaat, ook als je dronken bent. Dat zegt Victoria Beckham. De ontwerpster schreef een brief aan haar vroegere zelf over wat er in haar leven zal gaan gebeuren en beschrijft tot in detail het (dronken) moment dat ze David voor het eerst zag en meteen voor hem viel.


Posh schreef de brief voor Vogue UK, waar ze deze maand ook op de cover staat. De brief is getiteld: 'Wat ik wilde dat ik wist'. 

'Ja, liefde op het eerst gezicht bestaat. Het overkomt je in de Manchester United Spelerslounge. ook al word je een beetje dronken, dus de details zijn een beetje wazig.' En het was niet omdat David al zo bekend was dat ze meteen voor hem viel. 'Terwijl de andere voetballers aan de bar staan te drinken met hun vrienden, zie jij David aan de kant staan met zijn familie. (Hij speelt niet eens in het eerste team op dat punt - jij bent de bekende). En hij heeft zo'n leuke glimlach. Jij bent ook hecht met je familie je zal denken over hoe hij hetzelfde voelt als jij', schreef Victoria. 

David vroeg diezelfde avond het nummer aan zijn toekomstige vrouw, beschrijft Vic. 'Hij gaat je om je nummer vragen. (Hij heeft nog steeds de Londen-Manchester vliegticket waarop je het schreef).'

Nu zijn David en Victoria al 17 jaar getrouwd en hebben ze vier kinderen. Ondanks veel geruchten zijn de twee nog steeds samen. 

Foto: Instagram Victoria Beckham

Reacties