×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Moss plant volgende huwelijk nu alweer

Scheiding nog niet rond

02.09.2016 -

Kate Moss is nog niet eens officieel gescheiden van Jamie Hince, maar ze is al wel bezig met het plannen van haar volgende huwelijk. Met Nikolai von Bismarck wil ze trouwen op het Griekse eiland Hydra.


'Ze willen een kleine ceremonie in het bijzijn van een paar familieleden en vrienden. Het plan is om daarna terug te gaan naar Londen om het te vieren met een grotere groep', weet een insider te vertellen aan The Sun.

Kate en Nikolai hebben net een vakantie van bijna vier weken op Griekenland achter de rug. 'Ze zijn verliefd geworden op het land Griekenland nadat ze daar vorige maand naartoe zijn gegaan. Daar ging het balletje rollen en begonnen ze met het plannen van de bruiloft.'

Moss en Von Bismarck zijn sinds vorig najaar samen. Voor Kate zou het de tweede keer zijn dat ze in het huwelijksbootje stapt. De blondine trouwde in 2011 met Hince, maar al in 2013 zou dit huwelijk in de problemen zijn geraakt. Daarvoor had het model relaties met onder anderen Jefferson Hack, met wie ze dochter Lila (13) heeft, en Pete Doherty.

Foto: Instagram Kate Moss

Reacties