×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette van Dam wil geen derde kind

02.09.2016 -

Het blijft bij twee kinderen voor Nicolette van Dam en haar echtgenoot Bas Smit. Tenminste, als het aan Nicolette ligt wel.


De 32-jarige presentatrice vertelt in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL dat haar gezin compleet is. 'Nee, aan een derde gaan we niet meer beginnen. We moeten er nu zelfs niet aan denken', aldus de trotse moeder van Lola-Lily (4) en Kiki-Kate (2). 'We zijn nog steeds niet klaar met de gebroken nachten en zijn zo druk met werk. Nee, we zijn compleet gelukkig en happy zo met ons mooie gezinnetje en we kunnen nu alle aandacht geven aan onze meisjes.'

Eerder liet Van Dam nog weten dat haar man Bas Smit graag nog meer kinderen zou willen. Nicolette zei toen rustig aan te willen doen, maar niet dat ze geen kinderen meer wilde.

Foto: Instagram Nicolette van Dam

Reacties